Socialize!

Heb je liever een stem bij de naam en foto’s? Plan dan een (Zoom) call in via de kalender. Dan bespreken we direct hoe we jouw creativiteit gaan sparken! 

Stel gerust al je vragen. Kijk ook bij de veelgestelde vragen. Misschien staat je antwoord hier ook al bij. 

IK BIJT NIET.. Beloofd!

Bellen?

Vragen?

Verstuur

Neem contact met me op. 

Er zijn geen domme vragen,
alleen domme antwoorden!

Vul het formulier hieronder in, of stuur me een e-mail. Je kunt me bereiken via hello@lisavanasseldonk.nl. Ik kom binnen 48 uur bij je terug. 

Dankjewel voor het invullen van het formulier op de vorige pagina. Ik ga de radartjes in mijn hoofd op volle toeren laten draaien en kom binnen 48 uur bij je terug! 

In de tussentijd meer van me zien? 

Dat kan hier…

Je wordt bedankt, hè!

Wil jij een super creatieve bruiloft, babyshower of andere feestelijkheid organiseren? Of heb je andere wilde plannen waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met de Dromenplanner help ik particulieren zodat hun dromen geen bedrog hoeven zijn. Neem een kijkje of neem direct contact met me op!

Ook geschikt voor particuliere?

Nou. Allemaal! Dankzij mijn achtergrond in marketing, en uiteenlopende werkzaamheden voor verschillende marketingbureaus, heb ik een brede kennis van onderwerpen. Ik heb diverse bedrijven geadviseerd en geoptimaliseerd. Maar uiteindelijk gaat het maar om één ding. En dat ben jij. En je team natuurlijk. Ik ga ervoor zorgen dat jullie je volledige potentieel gebruiken. Ik geef je net dat zetje dat je nodig hebt en zet je aan het denken met creatieve invalshoeken.  

Welke branches profiteren van een sessie met mij?

Beschik jij over een flinke dosis lef? En zie jij de waarde in van creativiteit? Ja, ik heb het tegen jou, ondernemer, directeur, marketing manager, innovatie manager, business developer (of iets heel anders). Creativiteit kan jou helpen. Wanneer je dit op de juiste manier inzet, val je op, groeit je bedrijf en hebben medewerkers meer te zeggen. En dat is wat je wil. Toch? 

Wie kan ik helpen? 

veelgestelde vragen:

hey Lisa, ik heb een vraag..

Ik heb een andere vraag