Dit wil ik!

“Ik wil opvallen, me onderscheiden van de rest.”

"ik wil mijn merk creatief positioneren! 

“Ik wil meer bereiken, groeien op wat voor manier dan ook.” 

“Ik wil creatiever zijn, buiten de lijntjes durven kleuren.”

Dit hoor ik vaker:

Maar hoe? 

Nou. Simpel! Door creativiteit slim in te zetten, creëer je slimme, innovatieve oplossingen waardoor jij jezelf (en je bedrijf) kunt onderscheiden van de massa. En dat? Dat betekent groei. 

Denk je nu: makkelijker gezegd dan gedaan? Klopt. Daarom ben ik er. Als creative consultant help ik jou met het oplossen van vraagstukken. 

Ik wil meer weten!

Of via concept creatie, waarin we groot denken en op zoek gaan naar verrassende en unieke concepten voor jouw idee. Hulp nodig bij uitvoering en productie? I’m your woman. 

concept creatie

Klinkt leuk!

Via 1 op 1 brainstorms, waarin ik paraat sta als jouw sparringpartner. Om jou te voorzien van nieuwe ideeën én nieuwe energie. Samen. 


1 op 1 brainstorms

Vertel me meer!

Via begeleide brainstorms, waarin ik teams en afdelingen leer hoe ze zelf creativiteit in kunnen zetten om innovatie te bevorderen. 

Begeleide brainstorm

Creatief en opvallend!

Dit gaan we voor elkaar krijgen!

wat zijn lijntjes? Ik zie geen lijntjes!

Inspiratieloos en gewoon

Dit kan niet...

Binnen de lijntjes kleuren

Naar...

Ga van..

— ALEX MALONE

"Je hebt al mijn verwachtingen overtroffen!"

"je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Goede inhoud, kritische vragen, goed voorbereid, leuke sessie"

"Creatief, goed georganiseerd, inzichtvol en vooral ook heel leuk. Het is een leuke en uniek manier van teambuilding en strategie bepalen. Echt heel tof. 

Verder vind ik dat je het echt heel goed hebt gedaan. Je hebt mijn verwachtingen overtroffen. Goede inhoud, kritische vragen, goed voorbereid, leuke sessie. Ik zou zeker nog een volgende een sessie willen doen!" - Alex Malone, Hello Mister Magpie

Wat ze zeggen...

"Super waardevol, ik zou dit zeker aanraden voor iedereen die met dilemma's rondloopt!"

"Wij hebben met Lisa een LEGO® SERIOUS PlAY® sessie gedaan om een organisatorisch vraagstuk op te lossen waar we zelf niet uit kwamen. Ik had van tevoren weinig verwachtingen, 'een beetje met LEGO® spelen', maar aan het einde van de dag lag er opeens een antwoord. Het heeft ons heel veel inzichten gegeven en we hebben een nieuwe basis voor ons bedrijf gelegd. Allemaal aan de hand van LEGO®blokjes. We hebben letterlijk ons bedrijf opnieuw gebouwd. Lisa heeft het top gedaan, heeft veel tijd gestoken in de voorbereiding en heeft tijdens de sessie zelf ons begeleid en de juiste vragen gesteld. Super waardevol, ik zou dit zeker aanraden voor iedereen die met dilemma's rondloopt waar ze onderling niet uit komen. Thanks Lisa!" - Leontine Jacobs, Hello Mister Magpie

"Haar professionele houding, goede voorbereiding en kritische vragen hebben ervoor gezorgd dat wij de juiste stappen hebben kunnen zetten!"

"Lisa heeft een LEGO® SERIOUS PLAY sessie verzorgd voor mij en mijn team. In eerste instantie wist ik niet wat ik ervan mocht verwachten, maar desondanks heeft Lisa alles overtroffen. Haar professionele houding, goede voorbereiding en kritische vragen hebben ervoor gezorgd dat wij de juiste stappen hebben kunnen zetten. Daarnaast wist ze ons met creatieve input ook nog eens te voorzien van een flinke lading nieuwe ideeën! Dankjewel Lisa! " - Femke Klaassens, Hello Mister Magpie

Laten we samenwerken dan kun jij de volgende review schrijven!

Overtuigd na het lezen van alle reviews? Laten we dan een afspraak inplannen. Wie weet staat jouw naam hier binnenkort!- Lisa van Asseldonk

PLAN EEN AFSPRAAK

Ik wil opvallen!

Wordt gezien als de innovator van je branche!