(Business) Creativiteit

Ontdek de kracht van LEGO® Serious Play® workshops

01/05/2023

< Ga terug naar blog home

Ben je op zoek naar een unieke en effectieve manier om de creativiteit en samenwerking van je team te stimuleren? De meest originele ideeën worden bedacht in een onovertroffen setting. Laat me je team begeleiden tijdens een LEGO® Serious Play® workshop! Met deze innovatieve methodologie maak ik gebruik van LEGO®-bouwstenen om teams te helpen bij het verkennen en oplossen van complexe problemen en uitdagingen.

Hoe werkt LEGO® Serious Play?

LEGO® Serious Play® is gebaseerd op het idee dat hands-on, constructief spel de verbeeldingskracht, creativiteit en samenwerking stimuleert. Tijdens de workshop worden deelnemers uitgenodigd om met LEGO®-bouwstenen en -figuren te bouwen om zo hun ideeën, gedachten en perspectieven te verkennen en te delen. Dit leidt vaak tot diepere inzichten en betere oplossingen dan traditionele vergaderingen of brainstormsessies.

Wat zijn de voordelen van LEGO® Serious Play® workshops?

LEGO® Serious Play® workshops bieden verschillende voordelen voor teams en organisaties, waaronder:

  • Het verbeteren van de communicatie en samenwerking binnen het team
  • Het stimuleren van creativiteit en innovatie
  • Het oplossen van complexe problemen en uitdagingen
  • Het ontwikkelen van een gedeelde visie en strategie
  • Het versterken van de betrokkenheid en motivatie van teamleden

Waarom kiezen voor LEGO® Serious Play® workshops?

Als je de creativiteit van je team wil stimuleren of complexe uitdagingen wil oplossen dan vraagt dit om een andere manier van denken dan je gewend bent. LEGO® Serious Play®workshops helpen bij het bereiken van het gewenste resultaat: creatieve oplossingen. Doordat de workshop zo hands-on is voelen teamleden zich betrokken, waardoor je betere resultaten behaalt met de output van de workshop. Ik bied verschillende soorten sessies met LEGO® Serious Play®: korte brainstorm workshops of op maat gemaakte workshops, afgestemd op specifieke behoeften en doelstellingen. Deel gerust je uitdaging, dan adviseer ik je graag welke workshop het beste bij je vraagstuk past.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze LEGO® Serious Play® workshops je team kan helpen bij het bereiken van creatief succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *